23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktioner

AB Fruit ApS

Amir Zin El Abdin Awad Kiwan er udtrådt som administrerende direktør hos AB Fruit ApS (kilde: CVR).

AB Fruit ApS er leverandør af frugt og grønt.

 

AB Inbev Denmark ApS

Matthias Maxmilian Eisenbarth er indtrådt i bestyrelsen hos AB Inbev Denmark ApS (kilde: CVR).

AB Inbev er en af verdens største bryggerikoncerner.

 

Begin CPH ApS

Jesper Køppen Fenger-Mieritz er udnævnt som administrerende direktør hos Begin CPH ApS i stedet for Stine Lerche Fenger-Mieritz. Kenneth Michael Nielsen er indtrådt som bestyrelsesformand, og samtidig er Mikkel Billis Dam og Jesper Køppen Fenger-Mieritz indtrådt i bestyrelsen. Mikkel Billis Dam er udnævnt som administrerende direktør hos Ginbutikken.dk ApS, mens Kenneth Michael Nielsen er udtrådt af direktionen.  Jesper Køppen Fenger-Mieritz er indtrådt som bestyrelsesformand. Samtidig er Mikkel Billis Dam og Kenneth Michael Nielsen indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Begin CPH ApS er et københavnsk mikrodestilleri.

 

BPI A/S

Dorthe Finderup Madsen er indtrådt i bestyrelsen hos BPI A/S (kilde: CVR).

BPI A/S er en københavnsk kødgrossist.

 

Bryggeriet S.C. Fuglsang ApS

Lars Vestergaard er indtrådt som administrerende direktør hos Bryggeriet S.C. Fuglsang ApS, mens Henning Fuglsang er udtrådt af direktionen. Lars Jensen er indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Claes Fuglsang. Samtidig er Patrick Plucnar og Lars Vestergaard indtrådt i bestyrelsen i stedet for Henning Fuglsang og Kim Fuglsang (kilde: CVR).

Bryggeriet S.C. Fuglsang ApS er et sydjysk bryggeri.

 

Butikskæden Nærkøb A/S

Quang Thai Tran er indtrådt i bestyrelsen hos Butikskæden Nærkøb A/S i stedet for Hans Viggo Andersen og Henning Ahrnkiel Hansen (kilde: CVR).

Butikskæden Nærkøb A/S er en kæde af mindre købmænd.

 

Carsoe A/S

Benny Karlsen Birk er indtrådt i bestyrelsen hos Carsoe A/S i stedet for Mikkel Klitgaard Jacobsen (kilde: CVR).

Carsoe A/S designer og producerer procesudstyr til fødevareindustrien.

 

Coca-Cola Nordic Services ApS

Klaus Waneck Borello er indtrådt i bestyrelsen hos Coca-Cola Nordic Services ApS i stedet for Diego De Haro Huerta og Thomas Jean A Oth (kilde: CVR).

Coca-Cola er en af verdens største producenter af læskedrikke.

 

Convi Food ApS

Jesper Holmberg er udtrådt af direktionen hos Convi Food ApS. Samtidig er Christoffer Buster Reinhardt indtrådt i bestyrelsen i stedet for Jesper Holmberg (kilde: CVR).

Convi Food ApS er leverandør af råvarer til restauranter.

 

Coop Danmark A/S

Pernille Mehl er indtrådt i bestyrelsen hos Coop Danmark A/S (kilde: CVR).

Coop er Danmarks største medlemsejede detailvirksomhed.

 

Danfoods ApS

Aydin Bardakci er udtrådt af direktionen hos Danfoods ApS (kilde: CVR).

Danfoods ApS er leverandør af fødevarer til professionelle køkkener.

 

Delta Handelsselskab A/S

Niels Michael Valcarengh Vangsø er indtrådt i direktionen hos Delta Handelsselskab A/S i stedet for Per Guldhammer Jensen. Claus Erik Christensen er indtrådt som bestyrelsesformand. Samtidig er Hans-Christian Oppenhagen Krøller og Niels Michael Valcarengh Vangsø indtrådt i bestyrelsen i stedet for Annegrete Jensen, Klavs Kaiser og Aage Ryssel Ramsgaard (kilde: CVR).

Delta Handelsselskab A/S distribuerer fødevarer til catering- og bagerigrossister, skibsprovianteringer samt fødevareindustrien i Danmark, Tyskland, Sverige og Grønland.

 

Det Danske Madhus Hamlet A/S

Søren Stoltenberg Vilmand er indtrådt som administrerende direktør hos Det Danske Madhus Hamlet A/S, Det Danske Madhus Albertslund A/S, Det Danske Madhus Vejle A/S og Det Danske Madhus, Aarhus A/S i stedet for Henrik Alifas Nielsen. Martin Stadil Pinstrup og Søren Stoltenberg Vilmand er indtrådt i bestyrelsen hos Det Danske Madhus Albertslund A/S i stedet for Hanne Østergaard Nielsen og Morten Secher Rasmussen. Martin Stadil Pinstrup og Søren Stoltenberg Vilmand er indtrådt i bestyrelsen hos Det Danske Madhus Vejle A/S i stedet for Jette Bang Jørgensen og Mette Nikoline Lei. Samtidig er Martin Stadil Pinstrup og Søren Stoltenberg Vilmand indtrådt i bestyrelsen hos Det Danske Madhus, Aarhus A/S i stedet for Mette Nikoline Lei og Lis Pallesen (kilde: CVR).

Det Danske Madhus A/S tilbereder og leverer mad til ældre i hele landet.

 

Mineralvandsfabrikken Frem A/S

Lars Vestergaard er indtrådt som administrerende direktør hos Mineralvandsfabrikken Frem A/S, mens Henning Fuglsang er udtrådt af direktionen. Lars Jensen er indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Claes Fuglsang. Samtidig er Patrick Plucnar og Lars Vestergaard indtrådt i bestyrelsen i stedet for Henning Fuglsang og Kim Fuglsang (kilde: CVR).

Mineralvandsfabrikken Frem A/S producerer sodavand.

 

Royal Unibrew A/S

Torben Carlsen og Peter Arne Ruzicka er indtrådt i bestyrelsen hos Royal Unibrew A/S i stedet for Floris van Woerkom (kilde: CVR).

Royal Unibrew er et af landets største bryggerier.

 

Rynkeby Foods A/S

Søren Reinholt Thomsen er indtrådt som medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem hos Rynkeby Foods A/S i stedet for Kim Smedegaard Nielsen (kilde: CVR).

Rynkeby Foods A/S producerer frugtbaserede fødevarer – primært juice og saft. 

 

Samsø Syltefabrik A/S

Cornelis Anthonie Kuypers er udtrådt af bestyrelsen hos Samsø Syltefabrik A/S (kilde: CVR).

Samsø Syltefabrik A/S producerer survareprodukter af råvarer.

 

The Whole Company International A/S

Hans Christensen er fratrådt som administrerende direktør hos The Whole Company International A/S, mens Henrik Winther Olsen er indtrådt i direktionen. Svend Aage Dreist Hansen er udnævnt som bestyrelsesformand i stedet for Henrik Winther Olsen, der dog forbliver i bestyrelsen (kilde: CVR).

The Whole Company A/S er moderselskab for mærker som Castus, Fredsted The, Trope og Superfood. 

 

Vallø Øko ApS

Søren Bruun er indtrådt i direktionen hos Vallø Øko ApS i stedet for Anders Christiansen. Samtidig er Søren Bruun indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Vallø Øko ApS er leverandør af æg.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078