23948sdkhjf

Kølefirma tredobler kapaciteten med byggeri til over 100 millioner

Lundsøe Køl & Frys, der håndterer kolde fødevarer for en lang række danske producenter, er gået i gang med en stor udvidelse på Aarhus Havn. Byggeriet næsten tredobler virksomhedens kapacitet på havnen til i alt 27.000 paller.

Det er kun to år siden, at Lundsøe indviede et nyt frysehus på Aarhus Havn. Dengang blev kapaciteten øget fra 4.000 til 10.000 paller, og nu bliver der så altså plads til yderligere 17.000 paller.

- Det nye frysehus var fuldt booket allerede efter to måneder. Derfor udvider vi nu igen, men det stopper ikke her. Jeg kan afsløre, at vi allerede nu er i gang med at slå stregerne til den næste udvidelse, siger direktør Søren Søe.

Han solgte i oktober sidste år Lundsøe Køl & Frys, som han stiftede i 2001, til verdens største kølehusvirksomhed, amerikanske Lineage Logistics.

Færdigt om et år

Lundsøe har frysehuse på fem jyske lokationer, med Aarhus som den største.

Nybyggeriet på Aarhus Havn er på 10.000 kvadratmeter og budgetteret til et trecifret millionbeløb. Byggeriet skal stå færdigt om et år. 

Lundsøe har i mange år haft en central rolle i distributionen af seafood-produkter fra Grønland og Canada, men også store danske fødevareproducenter er begyndt at bruge virksomheden, påpeger Søren Søe.

- Vi oplever en stigende efterspørgsel også på andre produktområder som kød og grøntsager, siger direktøren.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093