23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Droppet i Løvens Hule – laver 100.000 pizzaer om året

Oles Gård skal være større.

Ole Christian Olesen – der nok mest er kendt for sin tomhændede deltagelse i DR-programmet ”Løvens Hule” – planlægger en udvidelse af den gård, hvor han både bor og driver sin pizza-produktion i Hammel syd for Bjerringbro.

Det fortæller den 43-årige iværksætter til Århus Stiftstidende. Konkret vil Ole Christian Olesen udvide arealet med 500 kvadratmeter i løbet af et års tid – og dialogen med Favrskov Kommune er allerede i gang.

Vanvittigt mange

Udvidelsen er en direkte reaktion på den stigende efterspørgsel efter de pizzaer, der i dag forhandles fra cirka 250 supermarkeder. Produktionen lyder på cirka 100.000 pizzaer om året. Det svarer til godt 11 pizzaer i timen, døgnet rundt, 365 dage om året.

- Sammenlignet store pizzaproducenter som for eksempel Dr. Oetker, så svarer det måske til, hvad de kan producere på en dag. Men vi er en lille virksomhed, der laver alt i hånden. Så for os er det vanvittig mange, siger Ole Christian Olesen til avisen.

Vil ikke skifte fokus

Her understreger pizza-iværksætteren også, at han ikke fortryder sin deltagelse i ”Løvens Hule”, selv om det altså ikke kastede investor-hjælp af sig.

- Der er jo ingen, der afleverer deres penge og bare siger: ”værsgo, go ahead”. Og jeg har drøntravlt, så jeg har ikke brug for at skifte fokus lige nu. Så vil jeg hellere tage et banklån og bevare magten selv i forhold til nye tilbygninger, og den er banken også med på.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.154