23948sdkhjf

Droppet i Løvens Hule – laver 100.000 pizzaer om året

Oles Gård skal være større.

Ole Christian Olesen – der nok mest er kendt for sin tomhændede deltagelse i DR-programmet ”Løvens Hule” – planlægger en udvidelse af den gård, hvor han både bor og driver sin pizza-produktion i Hammel syd for Bjerringbro.

Det fortæller den 43-årige iværksætter til Århus Stiftstidende. Konkret vil Ole Christian Olesen udvide arealet med 500 kvadratmeter i løbet af et års tid – og dialogen med Favrskov Kommune er allerede i gang.

Vanvittigt mange

Udvidelsen er en direkte reaktion på den stigende efterspørgsel efter de pizzaer, der i dag forhandles fra cirka 250 supermarkeder. Produktionen lyder på cirka 100.000 pizzaer om året. Det svarer til godt 11 pizzaer i timen, døgnet rundt, 365 dage om året.

- Sammenlignet store pizzaproducenter som for eksempel Dr. Oetker, så svarer det måske til, hvad de kan producere på en dag. Men vi er en lille virksomhed, der laver alt i hånden. Så for os er det vanvittig mange, siger Ole Christian Olesen til avisen.

Vil ikke skifte fokus

Her understreger pizza-iværksætteren også, at han ikke fortryder sin deltagelse i ”Løvens Hule”, selv om det altså ikke kastede investor-hjælp af sig.

- Der er jo ingen, der afleverer deres penge og bare siger: ”værsgo, go ahead”. Og jeg har drøntravlt, så jeg har ikke brug for at skifte fokus lige nu. Så vil jeg hellere tage et banklån og bevare magten selv i forhold til nye tilbygninger, og den er banken også med på.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.062