23948sdkhjf

Hilton Foods tæt på milliarden

Kødvirksomheden Hilton Foods Danmark, der har forarbejdning og kødpakkeri i Hasselager ved Aarhus, kom i 2020 tæt på at omsætte for en milliard kroner.

Tallet landede på 998,7 millioner kroner, hvilket er godt 100 millioner mere end året før.

Det øgede salg afspejler sig på bundlinjen, hvor Hilton Foods Danmark kan notere sig et overskud på  22,8 millioner mod 20,2 millioner i 2019.

Virksomheden, der udelukkende sælger til Coops butikker, har cirka 200 medarbejdere.

Den øgede aktivitet i 2020 var ifølge ledelsens beretning drevet af et større detailsalg under covid-19-pandemien.

- Under de givne markedsforhold har vriksomhedens drift levet op til forventningerne, og resultatet anses derfor for at være tilfredsstillende, konstaterer ledelsen med direktør Jacob Pedersen i spidsen.

Regner med lille nedgang i år

Virksomheden forventer en smule mindre aktivitet og overskud i 2021.

- Covid-19-pandemien har øget detailhandlens efterspørgsel på fødevarer, og som følge deraf havde den en positiv indvirkning på vores aktivitet. Fødevareproduktion er en nøgleindustri, så vores udfordring er at holde vores anlæg åbent og sikre, at vores detail-partner er i stand til at tilpasse sig forbrugerønskerne.

- Indtil nu har vi klaret udfordringerne godt og er forblevet fuldt operationel. Vi er afhængige af vores nøgleleverandører for at kunne opretholde en fortsat forsyning af råvarer og emballage, men vi har hidtil ikke oplevet nogen væsentlige problemer, står der i årsrapporten.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08