23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Romkuglekongen danner union med tre kendte destillerier

Manden bag Danmarks bedste romkugler, Carsten Bak Matthiesen, kaldes i folkemunde romkuglekongen. Og det er ikke uden grund. 

Han er tidligere udnævnt til skaberen af landets bedste romkugler, og det, der ellers er kendt som en restekage, er blevet en delikatesse, som forhandles 200 steder i hele landet og via webshop.

Nu har Bak's Bakery & Deli, tidligere Nørre Aaby Bageri, indgået en aftale med tre danske destillerier om at levere alkohol til de fornemme romkugler. Det skriver TV2 Fyn.

- Det er Mosgaard i Oure, som laver noget godt whisky, så vi laver nogle whiskykugler. Vi har Njord i Aarhus, hvor vi får lavet en speciel gin med specielle krydderier, så vi får lavet ginkugler, og så har vi et samarbejde 1423 i Ringe, som har skaffet os en ægte jamaicarom, fortæller Carsten Bak Matthiesen til mediet.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.12