23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Michelin-restaurant kan ikke skaffe ny kok

Manglen på kokke i den danske restaurationsbranche har nu i månedsvis drillet Michelin-restauranten Ti Trin Ned i Fredericia.

Ejerparret Rainer og Mette Gassner har siden slutningen af maj søgt en ny kok i både ind- og udland, men har ikke fået en eneste ansøgning, skriver Fredericia Dagblad.

Ti Trin Ned mistede under den seneste coronanedlukning to kokke, der skiftede branche.

- Det er meget op ad bakke, for der er virkelig mangel på kokke. Ikke kun i Danmark, men også i andre europæiske lande, siger Rainer Gassner til dagbladet. Han nævner, at han kender kolleger i København, der har lige så svært ved at rekruttere.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.094