23948sdkhjf

Ægtepar med 41 ansatte overvejer at bygge ny kødfabrik

Indehaverne af Slagter Norlyk i Grindsted, Lars og Ulla Holst Møller, er muligvis på vej med en ny fødevarefabrik.

Den skal i givet fald ligge tættere på Viborg, hvor ægteparret bor. I så fald slipper de for halvanden times kørsel hver vej.

- Det er det, vi gerne vil. Nu skal vi lige tænke tingene godt igennem, siger Lars Møller til Food Supply.

Med nye rammer kan omsætningen fordobles, vurderer parret, som forventer, at omsætningen vil falde i 2022 efter kraftig vækst i 2021.

- Vi skal have mere fokus på det, vi er gode til at producere, og hvor dækningsgraden er bedre end på hakket kød, som alle i princippet kan levere. Ordren kræver fem-seks medarbejderes arbejde, og vi skal passe på lønudgifterne.

- Den vækst, vi går efter, skal være på lønsomme nicheprodukter, de gode slagtervarer, forklarer Ulla Holst Møller og understreger, at der er plads til nye kunder. De kan bare ringe.

Ud over at have eget pølsemageri producerer Slagter Norlyk store mængder hakket oksekød og et utal af færdigretter. 

Der er 41 medarbejdere på lønningslisten, og de sørger ikke mindst for daglige forsyninger til dagligvarekæden ABC Lavpris.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079