23948sdkhjf

Pepperonikonge skyder penge i bryghus

Steffen Ramsgaard, der blev mangemillionær på at sælge pepperoniproducenten DK-Foods, har nu skudt en del af sine penge ind i Skanderborg Bryghus.

Han har købt en ejerandel på 10-15 procent, og sammen med en stribe andre små og eksisterende aktionærer har han dermed sikret bryghuset en kapitalforhøjelse på 10 millioner kroner, skriver FødevareWatch.

- Vi er en virksomhed, som gerne vil udvikle og konstant forbedre os. Derfor kigger vi også efter profiler, der kan hjælpe os - og det er fantastisk at få sådan en type investor ind, siger bryghusdirektør Anders Laursen til mediet.

Den tidligere brygmester Lars Kromand er fortsat er hovedaktionær med godt 73 procent af aktierne.

Steffen Ramsgaard skabte sammen med makkeren Per Larsen DK-Foods og gjorde virksomheden til en kæmpesucces på pepperonimarkedet. Det medførte, at kapitalfonden Maj Invest i 2016 købte 70 procent af virksomheden. To år senere afgav stifterne resten af aktierne til Danish Crown, der samtidig også købte Maj Invest ud.

Siden har Steffen Ramsgaard etableret In Foods ved Låsby mellem Silkeborg og Aarhus, med en ambition om at blive den største leverandør af burgerbøffer og frikadeller til det danske foodservicemarked.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078