23948sdkhjf

Too Good To Go vil nu også redde event-mad

Den danske madspildsaktør Too Good To Go udvider nu indsatsen for at redde overskudsmad til et helt nyt område med stort potentiale – nemlig store sports- og publikumsbegivenheder.

Det fortæller vriksomheden i en pressemeddelelse.

 Too Good To Gos madspildskoncept til sportevents får premiere til Grejsdalsløbet og den nye Grupetto Festival i Vejlle i dagene 17.-19. september.

Grejsdalsløbet bliver dermed det første sportevent i Danmark og – så vidt vides – i verden, hvor der potentielt bliver 0% madspild, konstaterer Too Good To Go.

Helt konkret sker der det, at Grejsdalsløbet og løbets madleverandør, Patrick F, sætter de overskudsmåltider, der ikke er blevet solgt, til salg via Too Good To Gos madspilds-app.
Måltiderne kan købes til en tredjedel af prisen og skal afhentes i et pop-up-udleveringsted i Spinderihallerne i Vejle søndag 19. september om aftenen.

- Til stede overalt


Morten Jensen, chef for marketing og partnerskaber hos Too Good To Go, har store forventninger til det nye indsatsområde:

- Vi har en ambition om, at Too Good To Go skal være til stede overalt, hvor madspild opstår. Og det er der naturligvis en risiko for, når mange mennesker mødes på det samme sted på samme tidspunkt – for eksempel til store sportsbegivenheder.

- Der er potentielt mange måltider, der risikerer at gå til spilde, og de måltider vil vi gerne være med til at redde fra at blive smidt ud, siger Morten Jensen.

Planen er, at Too Good To Gos madspildskoncept for sportevents skal rulles ud til så mange sportevents som muligt. I første omgang bliver det tilbudt alle store sportsevents i Trekantområdet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078