23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktioner

4Labels A/S

Asbjørn Bay-Smidt er indtrådt i direktionen hos 4Labels A/S i stedet for Søren Skoubo Møller. Mogens Hermansen er indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Steffen Appelqvist Stæhr. Samtidig er Asbjørn Bay-Smidt, René Tøttrup Klith og Carsten Tønnes indtrådt i bestyrelsen i stedet for René Thorsen Bonde, Søren Skoubo Møller, Christian Østergaard Nissen og Tom Sørensen (kilde: CVR).

4Labels A/S er leverandør af etiketter til blandt andet fødevareindustrien.

Bki Foods A/S

Henrik Aagaard er indtrådt som administrerende direktør hos Bki Foods A/S, mens Karl Skott Mathiesen er indtrådt i direktionen i stedet for Poul Henning Zacho. Poul Henning Zacho er indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Karl Skott Mathiesen, der dog forbliver i bestyrelsen (kilde: CVR).

Bki Foods A/S er leverandør af kaffe.

CoxFood ApS

Gustav Duus Kristensen er udnævnt som administrerende direktør hos CoxFood ApS (kilde: CVR).

CoxFood ApS producerer mayonnaise.

Danfoods ApS

Kenan Bardakci er udnævnt som administrerende direktør hos Danfoods ApS, og samtidig er Lars Vollmer Pedersen indtrådt i direktionen (kilde: CVR).

Danfoods ApS er leverandør af fødevarer til professionelle køkkener.

Dorinoix ApS

Thierry Denis Mogens Jacobsen er indtrådt i direktionen hos Dorinoix ApS i stedet for Philippe Henrik Gyde Jakobsen (kilde: CVR).

Dorinoix ApS producerer og køber økologiske valnødder og valnøddeolie i Périgord i Frankrig og står for salget og distribution i Danmark.

Eden Springs Denmark A/S

Rüdiger Karl Mittwollen er indtrådt i bestyrelsen hos Eden Springs Denmark A/S i stedet for Olivier Henri Claude Plouvin (kilde: CVR).

Eden Springs Denmark A/S er leverandør af vand og kaffe til firmaer.

Greens Engros ApS

Vahdet Karacan er indtrådt som bestyrelsesformand hos Greens Engros ApS i stedet for Arne Vexøe (kilde: CVR).

Greens Engros ApS er leverandør af frugt og grønt samt snitvarer, friskpresset juice, krydderier, mejeri, frisk fisk og specialiteter.

Innocent ApS

James Lewis Davenport er udtrådt af direktionen hos Innocent ApS (kilde: CVR)

Innocent ApS producerer smoothies.

Møllerup Brands A/S

Ivan Noes er indtrådt som administrerende direktør hos Møllerup Brands A/S, mens Stig Gamborg er udtrådt af direktionen. Henning Haahr er indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Anne Sophie Gamborg, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidig er Ivan Noes og Peter Michael Larsen Stevns indtrådt i bestyrelsen i stedet for Christoffer Stig Milling Gamborg. Stig Gamborg er samtidig udtrådt som koncernmedarbejdervalgt bestyrelsesmedlem (kilde: CVR).

Møllerup Brands A/S sælger produkter baseret på hampefrø.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094