23948sdkhjf

Små leverandører har succes på Råhandels platform

Handelsplatformen Råhandel, der giver lokale fødevareproducenter bedre muligheder for at sælge deres produkter til restauranter, caféer, hoteller og specialforretninger, er blevet et populært værktøj hos nu over 200 små leverandører.

At det virker efter hensigten, er København Kombucha et godt eksempel på, fortæller Råhandel i en pressemeddelelse. Det fremgår, at Louise Benkjær Limbach fra København Kombucha oprettede en bruger på Råhandel i 2019, og at hun.siden da har solgt over 6.000 flasker luksuskombucha gennem markedspladsen - til blandt andet Irmas butikker og specialforretninger på hele Sjælland.

En anden bruger er Lars Eghøj, der producerer øl og knækbrød lavet på dansk dyrket økologisk quinoa. Han fortæller, at after at have oprettet sine Nordic Quinoa- produkter på Råhandel, har han haft meget lettere ved at komme bredt ud til forskellige forhandlere i hele landet.

- Før lå jeg selv og kørte ud til hver enkelt forhandler, men nu kan jeg samle sammen og levere til Råhandel i Taastrup, der så sørger for levering rundt om i Danmark, Det sparer mig både tid og penge, at jeg ikke skal levere alle ordrerne selv, og at mine produkter automatisk bliver vist for nye kunder på platformen, siger Lars Eghøj.

Råhandel blev stiftet afSolveig Felbo og Christian Coff i 2017. De kunne i slutningen af 2020 annoncere, at de havde rejst 10,5 millioner kroner  i investeringer, blandt andet fra en  investorgruppe med lakridsiværksætteren Johan Bülow.

Pengene skal ikke mindst bruges til at rulle Råhandel ud hele Danmark, efter at platformen har bidt sig godt fast på Sjælland.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125