23948sdkhjf

Cabinplant skifter direktør

Efter mere end 20 år hos Cabinplant, heraf 16 år som ejerleder og administrerende direktør, har Ralf Astrup valgt at stoppe hos den fynske producent af procesudstyr til fødevareindustrien.

Den nye direktør er Lars Ryholl, som siden 2018 har været virksomhedens næstkommanderende.

I 2016 solgte Ralf Astrup og Jan Helskov Hansen 80 procent af aktierne i Cabinplant til det amerikanske firma CTB, som er ejet af Berkshire Hathaway.

Nu omtrent fem år senere afhænder Ralf Astrup sine resterende aktier til den amerikanske ejer og stopper på direktørposten 1. november.

Jan Helskov Hansen fortsætter som medejer og i sin stilling som økonomidirektør.

- Cabinplant står i dag stærkere end nogensinde. Regnskabet for 2021 ser ud til at blive et af de bedste resultater i virksomhedens historie til trods for de globale udfordringer, som coronapandemien har ført med sig.

- Og med CTB som majoritetsejer er Cabinplant økonomisk bundsolid og rustet til fremtiden. Jeg vurderer derfor, at tiden nu er den rette til at skifte direktør. Jeg overlader trygt ledelsen til Lars Ryholl, som har den rette erfaring og personlighed til at stå i spidsen for virksomhedens fortsatte vækst og den helt særlige Cabinplant-kultur, siger Ralf Astrup.

Den kommende direktør og leder af virksomheden har Cabinplant rekrutteret fra egne rækker. Lars Ryholl kom til virksomheden i 2018, hvor han blev ansat som Chief Operating Officer, COO.

- Jeg er stolt over at få muligheden for at føre Cabinplant videre. Det er en enestående global virksomhed med unikke produkter, en stærk kultur og dygtige medarbejdere. Jeg glæder mig til at stå i spidsen for Cabinplants udvikling og vækst i de kommende år, siger Lars Ryholl.

Cabinplants bestyrelsesformand, Marc Plastow, siger i forbindelse med direktørskiftet:

- Efter en længere proces, hvor vi sammen med et rekrutteringsfirma har vurderet flere eksterne kandidater, er vi endt med den bedste løsning af alle. Nemlig at vi har en intern afløser for Ralf Astrup. Jeg er meget positiv over at det bliver Lars Ryholl, der skal føre Cabinplant ind i fremtiden.

Cabinplant har 230 medarbejdere i Haarby og 60 medarbejdere i Katy Wroclawskie i Polen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141