23948sdkhjf

- Jeg kan næsten ikke få armene ned

Som ansvarlig for den kæmpestore International Food Contest, ICF,  i Herning er Mejeriforeningens Lars Johannes Nielsen i disse dage en ekstra travl mand - men også en ualmindeligt glad mand.

- Det går helt fantastisk. Alle er glade, og man kan virkelig mærke det engagement og den lyst til at være her, som alle i mejeribranchen har. Jeg kan næsten ikke få armene ned, konstaterede Lars Johannes Nielsen onsdag på International Food Contests anden dag ud af tre.

Han kunne også glæde sig over, at særdeles mange af de tusindvis af besøgende på HI-messen i MCH Messecenter Herning, som mejerikonkurrencen er en del af, finder ind til mejeriprodukterne i Hal D.

- Kan det passe?

- De skal ind og smage konkurrencens produkter, og mange af dem tænker nok "1.000 produkter, kan det passe?". Og ja, det kan det jo, bemærkede ICF-chefen.

Han bebudede allerede inden årets udstilling, at de besøgende ikke som normalt selv kan tage en lille pind og stikke den i de oste, de gerne vil smage. På grund af en vis virus bliver smagsprøverne i år serveret af udstillingens medhjælpere.

- Og det har gæsterne været gode til at acceptere, nævnte Lars Johannes Nielsen, som i løbet af de tre udstillingsdage har masser af medhjælpere i sving:

Dels et hold på 35, som er fast tilknyttet Mejeriforeningen, dels en flok produkteksperter ude fra mejerierne, og dels store mængder elever fra mejeristuddannelsen på Kold College. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125