23948sdkhjf

Ny Seimei-ejer har længe haft kig på virksomheden

Henrik Winther-Olsen, der netop har købt den konkursramte drikkevarevirksomhed Seimei, har længe haft kig på juicefabrikken i Nakskov.

Det fortæller han til Food Supply i forbindelse med, at han som indehaver af fødevarekoncernen The Whole Company nu får Seimei ind under samme hat som blandt andet Fredsted Te og frugtsnackpoducenten Castus.

- Drikkevaresegmentet er noget, vi gennem længere tid har arbejdet med. Vi havde en liste med virksomheder, vi kunne være interesseret i, og Seimei var med på listen - men jeg havde ikke forventet, at det var muligt at købe Seimei,

- Så kom konkursen pludselig, og så skulle der handles hurtigt, konstaterer Henrik Winther-Olsen.

Han betegner Seimei som en af de stærkeste spillere på markedet for juice og sodavand og lader forstå, at han som ny ejer regner med at fortsætte produktionen stort set uændret - det vil sige med både juice, sodavand og shots.

- Som udgangspunkt fortsætter vi med alle de produkter, som man kender i dag. Der skal selvfølgelig justeres på sortimentet, for der er blevet solgt mange produkter med tab - og hos The Whole Company er vi ikke så gode til at sælge med tab, bemærker den nye Seimei-ejer.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125