23948sdkhjf

Bland selv-favoritter: Gamle kendinge topper listen

Den Aarhus-baserede webshop Laberlarven.dk har lavet en forretning på at sælge bland selv-slik-favoritter online.

Med det i bagagen er de godt inde i tallene for, hvad danskerne bedst kan lide at købe, når de blander selv.

De har netop offentliggjort en liste over de mest populære varianter, og her er det Haribos klassiker, Vampyrer, som topper listen efterfulgt af Cloettas Center og Haribos Ferskner.

Hos Laberlarven.dk fortæller medstifter Nikolaj Lynge, at det er ret klart, at Haribo er favoritten blandt danskerne, men at der derudover er store regionale forskelle.

I hovedstaden er der en større tendens til, at flere prøver noget nyt, mens det i Jylland stadig i højere grad er klassikerne, der fortæres fredag aften foran fjernsynet.

- Københavnerne er de største slikmunde lige nu, efterfulgt af Sønderjylland. Det kan godt være, at københavnerne er dem, der køber flest gange, men når folk fra Jylland først kommer igang, så bliver der bestilt nogle kæmpestore slikposer, siger Nikolaj Lynge i en pressemeddelelse.

Der er også forskelle i hvem, der bestiller. Kvinderne dominerer på den front.

- I forhold til hvem der køber slikket, så står kvinden for købet i 80 procent af tilfældene, mens mændene står for 20 procent. Til gengæld ser vi, at når først manden kommer i gang, så får den også fuld gas med kæmpestore slikposer, lyder det fra Nikolaj Lynge.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094