23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Bøde til Danish Crown-slagteri for fejl i hygiejnen

Danish Crown-slagteriet  i Rønne på Bornholm har af Fødevarestyrelsen fået en bøde på 30.000 kroner, fordi styrelsen flere gange havde observeret fejl i hygiejnen under produktuon af kød.
Det skriver Bornholms Tidende.
Ifølge avisen handler overtrædelsen om en fejl i de såkaldte SSOP-procedurer, som slagteriet skal producere efter, fordi Danish Crown er autoriseret i USA. Amerikanerne stiller krav om, at der er ekstra tilsyn.

- Så vi finder fejl og mangler, når vi er ude hver dag, og nogle gange flere gange om dagen. Det burde ikke være en selvfølge, at virksomheden laver fejl. Virksomheden skal altid lave op til lovkravene, men realiteten er, at det hænder, siger Lajos Zoltan Muzs, der er dyrlæge og sektionsleder i kødkontrollen hos Danish Crown i Rønne.
Han nævner, at  der er 50 tilsyn om måneden, og at der nu er rettet op på de hygiejnefejl, som udløste bøden.
BREAKING
{{ article.headline }}
0.079