23948sdkhjf

Kæmpegartneri skifter navn

Gartneriet Alfred Pedersen & Søn ændrer navn,

 Tomaterne, pebrene og agurkerne er de samme som altid, men fremover kommer de fra Nordic Greens, oplyser det odenseanske kæmpegartneri i en pressemeddelelse..

Ejerstrukturen for gartneriet, der blev grundlagt i 1948, og og siden har båret navn efter manden bag, forbliver uændret.  Nordic Greens vil således  fortsat ejes og drives af Mads Ulrik Pedersen, som er fjerde generation af gartnere i familien.

- Navneskiftet er helt udramatisk og ændrer hverken noget i ejerstrukturen eller i vores måde at dyrke væksthusgrøntsager på. Det, der har været vigtigt for os, er at få strømlinet vores mange selskaber og tydeligere signalere, at vi er en nordisk funderet virksomhed,, siger  Mads Ulrik Pedersen.
 
- Vores nye navn gav nærmest sig selv. For det første er vi et nordisk selskab, der producerer væksthusgrøntsager i både Danmark og Sverige. For det andet tænker vi altid grønt og arbejder målrettet på at tage størst muligt hensyn til klima og miljø i hele vores produktion. Og endelig symboliserer Greens vores produktion af tomater, pebre og agurker og kan dermed også rumme, hvis fremtiden byder på andre væksthusgrøntsager, påpeger han.
  
Forbrugerne vil også fortsat kunne finde gartneriets produkter under de to velkendte brands "Katrine og Alfreds" i Coops butikker og "Pedersens Udvalgte" i Salling Groups butikker.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078