23948sdkhjf

Launis overtager Crown Seafood

Fiske- og skaldyrskoncernen Launis i Frederikshavn overtager kollegaen Crown Seafood i Esbjerg, oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Crown Foods produktion i Esbjerg fortsætter, mens planen er at samle administrationen i Frederikshavn. I forbindelse med overtagelsen, der gælder fra i dag, fratræder Crown Seaood-direktør Kent Jensen, fremgår det.

- Vi har de seneste par år været på udkig efter en virksomhed, som ville kunne passe godt ind i vores, og vi mener, at vi med Crown som eksportorienteret virksomhed har fundet en passende volumen og sortiment, som passer godt ind i vores vækststrategi, siger salgsdirektør Jonas F. Nielsen fra Launis.

- Crowns sortiment af skaldyr i lage og MAP-pakning komplementerer Launis' serie af friskpillede skagenrejer i lage godt, og vi glæder os til at præsentere den nye serie for vores kunder, tilføjer han.

Ifølge den fratrædende Kent Jensen fra Crown Seafood har det været vigtigt, at virksomheden nu får en langsigtet ejer med et stærkt brand og en solid position på det danske og udenlandske marked for skaldyr.

- Med denne konstellation bliver fabrikken i Esbjerg nu en vigtig del af en større helhed.
Det har i den forbindelse været afgørende for min beslutning, at Launis-koncernen ønsker at fortsætte produktionen i Esbjerg, konstaterer han.

Kent Jensen har ifølge cvr-registeret hidtil ejet 80 procent af Crown Seafood.

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093