23948sdkhjf

Yding Grønt kæmper for livet

Salatvirksomheden Yding Grønt i Østjylland er ifølge cvr-registret under rekonstruktion, og planen er nu at finde en køber til selskabet.

Det skriver Finans, som har talt med sagens rekonstruktør, advokat Christian Jul Madsen. Han oplyser, at årsagen til rekonstruktionen hovedsageligt er omsætningstab på grund af coronakrisen.

- Nu kører vi en proces, hvor vi har sikret fornøden driftsfinansiering til, at vi kan gennemføre en salgsproces her over de næste tre til fire uger med henblik på at få det bragt videre. Der er allerede god interesse for det, og det ser meget positivt ud, så vi kører fuld drift i den periode, siger Christian Jul Madsen til Finans.

Yding Grønt leverer blandt andet conveniencepakker med skyllet salat til foodservicesektoren, et marked som styrtdykkede i forbindelse med coronakrisen.

I 2020 dalede resultatet såldes med godt 10 millioner kroner og gik fra et overskud på 6,7 millioner kroner i 2019 til et underskud på 3,4 millioner.

Coronakrisen gjorde indhug i egenkapitalen og var medvirkende til en stigning i gældsforpligtelserne på over 20 millioner kroner, fremgik det af 2020-regnskabet.

Selskabet blev stiftet i 2002 af Søren Flink Madsen, der er både direktør og eneejer.

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078