23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Carlsberg A/S

Henrik Poulsen er udnævnt som bestyrelsesformand hos Carlsberg A/S i stedet for Flemming Besenbacher, mens Majken Schultz er udnævnt som næstformand. Samtidig er Esko Mikael Aro og Punita Lal indtrådt i bestyrelsen i stedet for Lars Fruergaard Jørgensen og Lars Stemmerik. Olayide Alabi Oluwagbemiga Oladokun er indtrådt som medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem i stedet for Finn Lok. Samtidig er Tenna Skov Thorsted indtrådt som koncernmedarbejdervalgt bestyrelsesmedlem i stedet for Peter Petersen. Henrik Poulsen er udnævnt som bestyrelsesformand hos Carlsberg Breweries A/S i stedet for Flemming Besenbacher. Majken Schultz er indtrådt som næstformand. Peter Petersen er indtrådt som koncernmedarbejdervalgt bestyrelsesmedlem. Samtidig er Raoul Wilhelmus Maria Gatzen indtrådt som administrerende direktør hos Carlsberg International A/S i stedet for Jesper Sabroe (kilde: CVR).

Carlsberg er et af verdens største bryggerier.

 

Co-Ro A/S

Sisse Fjelsted Rasmussen er udtrådt af bestyrelsen hos Co-Ro A/S og Co-Ro Holding A/S (kilde: CVR).

Co-Ro A/S er leverandør af læskedrikke og står bag mærker som Sunquick, Suntop, Suncola, Sunjoy, Sun Lolly og Original Juice.

 

Daloon A/S

Søren Elkjær Vang er indtrådt i direktionen og bestyrelsen hos Daloon A/S i stedet for Kim Søgaard Buchholtz (kilde: CVR).

Daloon A/S producerer forårsruller og andre eksotiske retter.

 

Danmatic, Automated Bakery Systems A/S

Hans Patrik Gustaf Klerck er indtrådt som bestyrelsesformand hos Danmatic, Automated Bakery Systems A/S i stedet for Rune Jan Ronnie Bergström (kilde: CVR).

Danmatic beskæftiger sig med projektering, fremstilling, salg og service af procesanlæg til bageri- og levnedsmiddelindustrien.

 

Dansk Cater A/S

Michael Jochumsen, Søren Lind Johansen og Lars Arndt Nielsen er indtrådt i bestyrelsen hos Dansk Cater A/S i stedet for Finn Jakobsen og Jimmi Nielsen (kilde: CVR).

Dansk Cater A/S er holdingselskab for en række selvstændige selskaber, som sælger og distribuerer fødevarer og nonfood-artikler til landets professionelle køkkener.

 

Eurofins Steins Laboratorium A/S

Mie Hesselbjerg Ulvbjerg er indtrådt som medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem hos Eurofins Steins Laboratorium A/S (kilde: CVR).

Eurofins udfører kemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser, prøvetagning og rådgivning.

 

Fabrikken Lepo A/S

Caroline Cecilie Brostrup Matthiesen er indtrådt i bestyrelsen hos Fabrikken Lepo A/S (kilde: CVR).

Fabrikken Lepo A/S producerer forædlede kødprodukter.

 

Fary Lochan Destillery A/S

Leo Mortensen er udtrådt af bestyrelsen hos Fary Lochan Destillery A/S (kilde: CVR).

Fary Lochan Destillery A/S er et sydjysk mikrodestilleri.

 

Haas-Meincke A/S

Heinz Wolfgang Schnallinger er indtrådt som administrerende direktør hos Haas-Meincke A/S. Christian Puhr er udnævnt som næstformand i bestyrelsen i stedet for Heinz Wolfgang Schnallinger, der dog forbliver i bestyrelsen (kilde: CVR).

Haas-Meincke A/S sælger bageriudstyr.

 

Jensen’s Bøfhus Holding A/S

Søren Bo Christensen er indtrådt i bestyrelsen hos Jensen’s Bøfhus Holding A/S, Jensen’s Food Group A/S og Danske Familierestauranter A/S (kilde: CVR).

Jensen’s Bøfhus Holding A/S driver en kæde af restauranter.

 

Mejerigaarden A/S

Claus Dahlmann Larsen er udnævnt som administrerende direktør hos Mejerigaarden A/S i stedet for Kim Gade Pedersen. Arturs Cirjevskis er indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Andrei Beskhmelnitskii, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidig er Normunds Stanevics udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

Mejerigaarden A/S er blandt Danmarks største ismejerier.

 

Novozymes A/S

Morten Otto Alexander Sommer er indtrådt i bestyrelsen hos Novozymes A/S i stedet for Carl Erik Mathias Uhlén (kilde: CVR).

Novozymes A/S udvikler og fremstiller bio-industrielle produkter, processer og ydelser.

 

Organic-Nature ApS

Anders Bang Olsen er indtrådt som administrerende direktør hos Organic-Nature ApS i stedet for Niels Waltersdorph. Niels Waltersdorph er indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Anders Bang Olsen. Samtidig er Anders Bang Olsen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Michael Bielefeldt (kilde: CVR).

Organic Nature ApS producerer fiberbars.

 

Prægel & Co A/S

Hans Patrik Gustaf Klerck er indtrådt som bestyrelsesformand hos Prægel & Co A/S i stedet for Rune Jan Ronnie Bergström (kilde: CVR).

Prægel & Co A/S er leverandør af maskiner til bageri- og konditorisektoren.

 

Schur International Holding A/S

Anne Mette Vestergaard Olesen er indtrådt i bestyrelsen hos Schur International Holding A/S i stedet for Torsten Erik Rasmussen (kilde: CVR).

Schur International er leverandør af emballage.

 

Unilever Danmark A/S

Anna Carin Utzon er indtrådt i bestyrelsen hos Unilever Danmark A/S i stedet for Patricia Juliá Lerche (kilde: CVR).

Unilever sælger og markedsfører fødevarer under mærker som Knorr, Lipton, Becel og Ben & Jerrys.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079