23948sdkhjf

Ny direktør skaffede Bornholms Mosteri det første overskud

Efter det ene underskud efter det andet siden etableringen i 2013 lykkedes det i 2021 Bornholms Mosteri at skabe sit første overskud.

Plusset blev på 535.000 kroner efter skat. Året før var der et underskud på godt 1,1 million kroner.

Fremgangen kom efter en rekonstruktion og med en ny direktør, Nicklas Selmer Rathje, i spidsen for virksomheden, der producerer økologisk saft og most på havnen i Rønne. Nicklas Selmer Rathje blev ansat i november 2020.

- Det er meget tilfredsstillende at se mosteriet løfte sig, særligt i et år, hvor vi har haft lavere omsætning grundet covid-19. Det er ingen hemmelighed, at det gennem årene har været svært at finde den rette forretningsmodel. Men den nuværende bestyrelse bestående af erfarne kræfter og nye øjne på virksomheden har været godt, siger mosteriets bestyrelsesformand, Filip Lau, 

Nicklas Selmer Rathje har siden sin ansættelse sammen med  bestyrelsen arbejdet på en turnaround, og den ser altså ud til at have virket.

- Det har været et hårdt og meget lærerigt første år på Bornholms Mosteri. Jeg er meget tilfreds med resultatet og stolt over, hvor dygtige mine medarbejdere har været til at omstille sig og skabe vejen for dette resultat i et yderst kompetitivt marked, siger den nye direktør.

Medarbejderne er ikke mindst personer, der med virksomhedens ord har sociale udfordringer i arbejdslivet. Derfor er Den Sociale Kapitalfond med i ejerkredsen, som også består af Filip Lau, Ocean Prawns, Insepa,  August Lund og Lars Nørby Johansen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078