23948sdkhjf

Medarbejderpenge ser ud til at have reddet Danish Crown

I tre år har medarbejderne på Danish Crowns slagteri i Rønne betalt 4,2 procent af deres løn til et medarbejderselskab, der investerede i slagteriet. Nu er den tre-årige periode slut, og indbetalingerne ser ifølge tillidsmand Thomas Hansen ud til at have haft den ønskede effekt: At redde slagteriet fra den lukning, der truede i 2019.

Det skriver TV2 Bornholm.

Danish Crown har garanteret, at der ikke vil ske afskedigelser og nedskæringer i seks år fra april 2019 - altså til april 2025. Thomas Hansen vurderer, at slagteriet i det hele taget ikke mere er i farezonen.

- Der bliver ikke nævnt ordet lukning hverken af slagteriet eller enkelte afdelinger. Så jeg synes faktisk, vi har lykkedes rimeligt godt med den plan, vi havde, nemlig at fremtidssikre vores arbejdspladser og et slagteri på Bornholm. Så jeg tror faktisk, fremtiden ser fornuftig ud, siger tillidsmanden til TV2 Bornholm.

Ifølge tv-stationen skal slagteriets ledelse i næste uge evaluere effekten af redningsplanen, og inden da ønsker fabrikschef Peter Kofoed Nielsen ikke at kommentere, hvorvidt slagteriet er kommet sikkert igennem krisen. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111