23948sdkhjf

Burger King i Esbjerg lukker

En ny franchisetager kan dog være på vej til kædens eneste restaurant i landets femtestørste by.
Burger Kings eneste restaurant i Esbjerg lukker med udgangen af juli.

Det skriver JydskeVestkysten med reference til direktør Bjarne Pedersen fra Pedersen Gruppen, der er medejer af lejemålet, hvorfra MT Foods driver Burger King.

MT Foods har angiveligt opsagt sit lejemål fra 1. august, men direktøren oplyser samtidig, at en ny franchisetager kan være på vej til en esbjergensisk Burger King, idet Burger Kings hovedkontor for franchiserettigheder leder efter et nyt selskab til at drive forretningen videre.

Rekordsalg i åbningsmåned
Ifølge avisen har det dog ikke været nogen succes for de hidtidige ejere, som har haft underskud siden etableringen i 2008. Det seneste regnskab fra MT Foods for 2010 viste et underskud på 2,2 mio. kr. efter skat, hvilket dog ikke kunne tilskrives driften af Burger King-restauranten alene.

Ifølge MT Foods’ hjemmeside slog Burger King i Esbjerg ellers alle rekorder for salg, da dørene blev slået op i starten af september 2008:

- På blot 28 dage i september satte restauranten i Esbjerg ny rekord for bedste salg på en åbningsmåned blandt alle restauranter i hele Skandinavien. En rekord som nok aldrig bliver overgået.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078