23948sdkhjf

Krigen får lakridskonge til at droppe en drøm

Iværksættersuccesen Lakrids by Bülow havde drømt om at gå på børsen her i foråret, men krigen i Ukraine har fået virksomheden på andre tanker.

Det skriver Berlingske Tidende

Børstankerne er skudt til hjørne efter nogle turbulente måneder på aktiemarkedet og fornyet usikkerhed på grund af krigen i Ukraine fortæller bestyrelsesformand Tue Mantoni til mediet.

75 procent af aktierne i Lakrids by Bülow har siden 2016 været ejet af den svenske kapitalfond Valedo, som hele tiden har haft planer om at sælge virksomheden videre eller børsnotere den på et tidspunkt.

- Valedo er en kapitalfond og kan derfor ikke være ejer af selskabet for evigt. I lyset af den positive udvikling, som selskabet har gennemgået i de sidste år, er det naturligt at begynde at forberede en exit. Vi har i den forbindelse undersøgt forskellige strategiske muligheder, heriblandt en børsnotering i Danmark. Som følge af Ruslands invasion af Ukraine og den store usikkerhed, det har medført, har vi besluttet at sætte exit-processen på hold, skriver Tue Mantoni i en mail til Berlingske.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078