23948sdkhjf

Hungry-stifter stopper efter frasalg: - Det er ganske udramatisk

I efteråret blev det officielt, at den tyske q-commerce-gigant Delivery Hero havde opkøbt danske Hungry.dk med Morten Larsen i spidsen.

I første omgang fortsatte Morten Larsen som CEO i Hungry, men fra 1. juli er det slut. Her takker direktøren af, men det er helt uden sure miner, kan han fortælle.

- Det er ganske udramatisk. Det har uofficielt været planen hele tiden, at der skulle ske en overdragelse, når tiden var til det.

Og tiden er altså til det om et par måneder. Indtil nu har der været et større arbejde med at få Hungry til at spille sammen med den store Delivery Hero-koncern.

- Det er en kæmpe opgave at integrere en virksomhed i en stor koncern, men det er der kommet styr på nu. Der er en masse spændende ting, der skal ske, og der skal nye friske kræfter til den opgave, lyder det fra Morten Larsen.

Han er stolt af den virksomhed, han har udviklet Hungry til.

- Jeg er stolt og glad. Vi startede som en lille forretning, hvor alle sagde, at det kunne vi ikke. Men det kunne vi. Så jeg har taget min tørn, og jeg er stolt af, hvad jeg har udrettet, siger Morten Larsen.

Han er dog ikke klar over, hvad næste skridt i karrieren skal byde på.

- Det har jeg ikke fundet ud af endnu, og det er helt med vilje. Jeg tager en god, lang sommerferie og lader være med at tænke på det, før august er omme. For ellers kan man være slem til at springe videre i noget nyt med det samme og blive grebet af det, og det har jeg lovet mig selv ikke at gøre, slutter den snart forhenværende takeaway-boss.

Morten Larsen har været mange år i takeaway-branchen, idet han i 2005 blev en del af Just-Eat, inden han i 2013 stiftede Hungry.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078