23948sdkhjf

Avler den gode historie: Fynsk slagteri med millionoverskud

Slagteriet Grambrogaard i fynske Tommerup kom ud af seneste regnskabsår med et plus på 5,2 millioner kroner. Dermed har de lagt pænt til bundlinjen, der i 2021 lød på 3,3 millioner kroner før skat.

Det viser regnskabet på CVR-registeret.

Kilden til succes kommer flere steder fra, fortæller direktør Niels Beier til Fyens.dk.

Men senest er fokus blevet skærpet yderligere på kvalitet og ikke mindst fortællingen derom.

For fire måneder siden droppede slagteriet at sælge til detailhandlen for at fokusere udelukkende på restaurationer. For som indehaveren siger:

- Vi skal have respekt for kødet og for fagligheden bag. Når vi leverer til restauranterne, ringer de og spørger ind til udskæringerne og kvaliteten af kødet. Vi kan samtidig fortælle historien bag kødet, som de (restaurationerne, red. ) kan fortælle videre til deres kunder. Det kan vi ikke, hvis kødet ligger ned i kølemontren i Netto. Der handler det mest af alt om prisen på kødet, siger Niels Beier til Fyens.dk.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.406