23948sdkhjf

FH Automation fejrede jubilæumsår med overskud og nyt samarbejde

FH Automation havde flere grunde til at fejre 2021. Selskabet kalder selv 2021 for et "rekordår" med et overskud efter skat på knap 3.2 millioner kroner, mens balancen pr. 31 december 2021 viste en egenkapital på 13.9 millioner kroner. 

Det skriver FH Automation i en pressemeddelelse.

- Vi er naturligvis glade for og stolte over igen at kunne fremvise et pænt regnskab. Den positive udvikling skyldes først og fremmest vores medarbejderes kompetencer og de langsigtede partnerskaber, vi bestræber os på at opbygge med vores kunder. Samtidig vidner det om, at flere industrier begynder at få øjnene op for muligheden for at optimere deres processer gennem automatiseringsløsninger, siger adm. direktør Lars Farsø.

2021 var desuden året, hvor FH Automation kunne fejre 100-års jubilæum med en stor fest for medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere i november sidste år.

Firmaet udnyttede desuden nedlukningen af FH Automations serviceafdeling til at ombygge sit domicil i Horsens, der blev udvidet med 300 m2, ligesom man også har fået ny facade og indgangsparti.

- Vi betragter resultatet for 2021 yderst tilfredsstillende. Selvom bundlinjen var på niveau med 2020, har der været flere udfordringer at tage højde for, og vi har desuden valgt igen i år at prioritere udbetaling af et større bonusbeløb til alle vores medarbejdere,  siger Lars Farsø.

FH Automation lancerede desuden et nyt fælles koncept med El-team Vest, så man nu har afdelinger i både Ringsted og Horsens. De to virksomheder fungerer som ét firma, hvis kunden tegner en fælles serviceaftale, forklarer FH Automation og El-team Vest.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094