23948sdkhjf

Føtex-direktør til Netto Sverige

Nuværende Føtex-direktør Carsten Hansen overtager pr. 1. august 2012 stillingen som landedirektør for Netto Sverige. Hans afløser er endnu ikke fundet.
Carsten Hansen har været direktør i Føtex siden 2009, og ”vender nu hjem” til Sverige, hvor han var landedirektør i Netto fra 2006 til 2009.

Dansk Supermarkeds administrerende direktør Per Bank er glad for, at Carsten Hansen har sagt ja til jobbet.

- Carsten er den helt rigtige mand til opgaven i Sverige. Med ham i spidsen får vi skabt ledelsesteam, som kan sikre fortsat vækst og udvikling. Sverige er et af de lande, som vi satser på i vores nye strategi. Vi planlægger at åbne et stort antal butikker i de kommende år, og alt det har Carsten både erfaring og de rigtige kompetencer til at drive, siger Per Bank.

Skal arbejde med vækst
Carsten Hansen selv glæder sig til at smøge ærmerne op og begynde arbejdet i det svenske.

- Vi har en stor og spændende opgave i Netto Sverige, som jeg glæder mig til at tage fat på sammen med det stærke, svenske ledelsesteam. Ud over at åbne flere butikker i Sverige, så skal vi have skabt større vækst og bedre indtjening i eksisterende butikker, siger han.

Carsten har været glad for de tre år i Føtex, selvom kæden har kæmpet med faldende indtjening.

- Det har været en fantastisk lærerig tid i Føtex, hvor ledere og medarbejdere har knoklet i nogle svære år. Jeg er sikker på, at de kommende år bliver spændende og gode for Føtex, nu hvor vi er i gang med at lægge en ny strategi, siger han.

Driftsdirektør vender tilbage
Stillingen som landedirektør i Sverige har siden 1. juni 2012 været varetaget af Nettos internationale driftsdirektør, Bent Holm, som efter en overlapningsperiode med Carsten vil vende tilbage til denne stilling.

- Jeg vil gerne takke Bent Holm for hans indsats og den store fleksibilitet han har vist i forbindelse med jobbet i Sverige, siger Per Bank.

Søger efter ny dansk Føtex-direktør
I øjeblikket arbejder Dansk Supermarked på at finde en ny direktør til Føtex. Stillingen forventes besat med tiltrædelse til efteråret, og indtil da er føtex’ salgsdirektør, Jesper Due, konstitueret direktør.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109