23948sdkhjf

Fakta-direktør stopper

Efter et år på posten som direktør for Fakta kæden har Jan Gerber af private årsager valgt at stoppe.
- Jeg har været utrolig glad for både mit samarbejde med Jesper Lien og alle de fantastiske 7.000 medarbejdere i Fakta, og det har været spændende at stå i spidsen for videreudviklingen af Fakta og Fakta Q. Min beslutning om at stoppe er truffet af hensyn til min familie, da afstanden mellem hjemmet i Haderslev og arbejdspladsen i Albertslund har vist sig ikke at være holdbar, siger Jan Gerber.

- Det er vigtigt med den rette balance mellem familieliv og arbejdsliv, og jeg respekterer Jan Gerbers beslutning. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Jan i en periode, hvor han sammen med sin kædeledelse har leveret en meget engageret indsats, videreudviklet Faktas position og styrket gejsten blandt medarbejderne. Fakta er fortsat en vigtig brik i Coops vækststrategi, og der er ingen ændringer i den aktuelle strategi for Fakta, siger administrerende direktør for Coop, Jesper Lien.

Jan Gerber har sidste arbejdsdag i Fakta den 13. juli. Jesper Lien varetager selv posten som kædedirektør for Fakta, indtil en afløser er fundet.

Fakta består af 384 butikker med en samlet omsætning på ca. 9,4 mia. kr., og der er ca. 7.000 medarbejdere ansat i Fakta.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078