23948sdkhjf

Unibrew sælger billigt ud: Er brændt inde med masser af drikkevarer

Bryggerikoncernen Royal Unibrew er brændt inde med masser af drikkevarer, og de bliver i den kommende weekend solgt til en tredjedel af prisen hos fem danske fodboldklubber - Vejle Boldklub, SønderjyskE, Odense Boldklub, Næstved Boldklub og Fremad Amager

Der er tale om drikkevarer, som er tre til seks måneder fra udløbsdatoen og derfor ikke længere kan sælges til supermarkederne. Varerne sælges nu i samarbejde med madspilds-appen Too Good To Go. At det sker hos de fem fodboldklubber hænger sammen med, at Royal Unibrew er sponsor for dem.

Køberne kan vælge mellem produkterne Godt Bryg Lager, Pepsi Max Raspberry, Faxe Kondi Booster Tropical, Mokai Abrikos, Shaker Hamp, Italian Tonic og Anarkist Snehvede.

- For at undgå spild er det nødvendigt at tage alternative metoder i brug, og derfor håber vi også, at dette pick-up-event kan inspirere andre producenter til at tænke kreativt, når de står tilbage med overskydende varer, siger Heidi Boye, landechef for Too Good To Go, i en pressemeddelelse.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141