23948sdkhjf

Derfor er der fejl på 15 procent af Spangsbergs flødeboller

- Hvordan kan man lave så mange andensorterings-flødeboller?

Det spørgsmål har en seer stillet TV2 med henvisning til, at Spangsberg Chokolade har 15 fabriksudsalg, hvor kunderne kan købe kasser med fejlbehæftede flødeboller, skriver TV2 Øst

- Det er jo sindssygt, at der er så mange andensorterings-flødeboller. Man kan godt få den tanke, at det er et bevidst valg, at de laver så mange fejl, så folk tænker: “Sikke et godt tilbud, vi må købe to kasser”, siger seeren til tv-stationen.

Men der er ikke tale om en salgsstrategi - de mange fejl skyldes produktionsformen hos Spangsberg, forklarer virksomhedens marketingchef, Kristine Ersted Schultz.

Hun fortæller til TV2, at det er den samme maskine, der laver seks forskellige slags flødeboller, og at det giver mange andensorterings-udgaver, når der skiftes mellem varianterne. Spangsberg lader således være med at smide en rest helt fin skum fra én slags flødebolle ud, men lader maskinen køre videre med den nye slags skum en kort overgang.

- På den måde bliver der flere gange om dagen produceret flødeboller, som er blandede i smag og derfor bliver andensorterings-flødeboller, siger marketingchefen til TV2 og oplyser, at andensorterings-flødebollerne samlet set udgør 15 procent af hver produktion.

Kommenter artiklen (1)
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078