23948sdkhjf

Dansk kødspecialist solgt til amerikanere i milliardhandel

Kapitalfonden Axcel har solgt Frontmatec til amerikanske Bettcher Industries, som er ejet af investeringsselskabet KKR. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Ifølge Børsen er salgsprisen på knap fem milliarder kroner.

Frontmatec er specialister i automatisering inden for den kødforarbejdende industri og blev overtaget af Axcel i 2016. Virksomheden er i den periode vokset kraftigt og har i dag aktiviteter i Europa, Amerika og Asien, og mere end 1.500 virksomheder på kundelisten.

Virksomheden er resultatet af en fusion af de fem danske virksomheder Attec, Itec, Carometec, Frontmatec og SFK Leblanc.

- Frontmatec er en af verdens førende inden for automation i fødevareindustrien, hvor man møder en stigende global efterspørgsel efter forbedret afkast i produktionen og fødevarekvaliteten. Jeg vil gerne takke Axcel, som har været medvirkende til udviklingen af Frontmatec til den førende leverandør, vi er i dag, og ikke mindst alle vores medarbejdere for deres enorme indsats. Vi ser frem til at fortsætte udviklingen og skabe vækst hos Frontmatic sammen med Bettcher og KKR, siger Allan Kristensen, CEO hos Frontmatec.

- Frontmatec har opbygget et førende brand og position ved at gøre kunderne i stand til løbende at forbedre produktiviteten og sikkerheden for deres arbejdsstyrke. Virksomhedens evner inden for automation og global tilstedeværelse gør det til at fremragende match for Bettcher-platformen, og vi er begejstrede for at samarbejde med Allan og hans team for at udvide vores samlede innovative lederskab, siger Tim Swanson, CEO for Bettcher Industries.

Se nøgletal og flere artikler om:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109