23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

40-års jubilar forbereder generationsskift

I 40 år har Brent Christensen stået for produktionen og salget af gourmetkyllinger fra Hopballe Mølle. Men nu er den 63-årige virksomhedsleder ved at gøre klar til, at næste generation - i form af hans fire børn - kan overtage forretningen. Det skriver Randers Amtsavis.

- Det er det, der ligger mig mest på sinde nu. Jeg ser mig selv som en forvalter af en kapital og nogle bygninger, som jeg skal kunne give videre til mine børn. Jeg er 63 år, og jeg regner med, at jeg har 10 aktive år endnu. Til den tid skulle et eller flere af mine børn gerne have været med i nogle år, så jeg bare kan give dem nøglen og sige, “så, nu er det jeres tur,” siger Brent Christensen til mediet.

Hopballe Mølle-ejeren overtog i sin tid virksomheden efter sin fars død og er i dag sjette generation i spidsen for foretagendet. Selv om Hopballe Mølle tidligere har beskæftiget sig med både feriecenter og hold af konventionelle kyllinger, er det i dag de store velfærdskyllinger, som Hopballe er kendt for. 

Virksomheden, som ligger lige ned til Vejle Å, har desuden egen restaurant, gårdbutik og webshop.

Se nøgletal for: {{ company.name }}
BREAKING
{{ article.headline }}
0.109