Hvis man skal nå forbrugerne med varierende og intenst smagende mexicansk mad, hvor alt fra chili og koriander til jalapeñoer rammer smagsløgene, hvorfor så ikke få hjælp fra en mexicansk kok?
Det er hvad fødevarekonceptproducenten Noly Food gør.
- Jeg vil have, at der er en historie i maden og produkterne, fortæller Torben Bager.
Torben Ba...
Duo udvikler salsa og simrekød med mexicansk kok
Noly Food får hjælp af kokken Xime Aréchaga med at udvikle produkter til deres brand Loco Taco.
Fødevarekonceptproducenten Noly Food udvikler autentiske opskrifter fra det mexicanske gadekøkken i samarbejde med kokken Xime Aréchaga. Foto: Xime Arechaga/Instagram
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement
Opret nu
- Ingen kortoplysninger
- Ingen binding
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Food Supply DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer