Hvis man skal nå forbrugerne med varierende og intenst smagende mexicansk mad, hvor alt fra chili og koriander til jalapeñoer rammer smagsløgene, hvorfor så ikke få hjælp fra en mexicansk kok?
Det er hvad fødevarekonceptproducenten Noly Food gør.
- Jeg vil have, at der er en historie i maden og produkterne, fortæller Torben Bager.
Torben Ba...
Duo udvikler salsa og simrekød med mexicansk kok
Noly Food får hjælp af kokken Xime Aréchaga med at udvikle produkter til deres brand Loco Taco.

Fødevarekonceptproducenten Noly Food udvikler autentiske opskrifter fra det mexicanske gadekøkken i samarbejde med kokken Xime Aréchaga. Foto: Xime Arechaga/Instagram
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement