23948sdkhjf

Kongehuset afbryder samarbejde med Sallingsund Færgekro

Det startede i 1995, da Jens-Peter Skov blev godkendt som Kongelig Hofleverandør og fik til opgave at bespise gæsterne til Grevinde Alexandra og Prins Joachims bryllup i Fredensborg. Men ligesom det ægteskab siden led skibbrud, er det kongelige eventyr nu også slut for ejeren af Sallingsund Færgekro.

Det skriver Ekstra Bladet tirsdag. Mediet citerer en skriftlig udtalelse fra Kongehusets kommunikationsafdeling, der kortfattet meddeler, at samarbejdet med Sallingsund Færgekro er ophørt.

Jens-Peter Skov har gennem årene været hofkok ved adskillige royale begivenheder, hvoraf det mest profilerede var brylluppet mellem Kronprinsesse Mary og Kronprins Frederik i 2004.

Ekstra Bladet kæder Kongehusets pludselige ophør af samarbejdet sammen med mediets afsløring af, at 17 tidligere køkkenansatte har følt sig seksuelt chikaneret og verbalt forfulgt af den kendte kok og restauratør.

Også sagen fra september sidste år, hvor Skov havde samleje med en 14-årig dreng fra Mors på busterminalen i Nykøbing, kan have spillet ind på afgørelsen.

Nordjyske forsøgte tirsdag at få en kommentar fra hovedpersonen, først telefonisk og siden ved fremmøde på Sallingsund Færgekro. Mediets udsendte fandt receptionen tom, men bankede på den åbne dør ud til køkkenet.En medarbejder gik ind for at hente Jens-Peter Skov. Han kom ind i køkkenet, mens han talte i mobiltelefon, men afbrød så kortvarigt telefonsamtalen:

- Det skulle jo nok være fremgået, at vi ikke udtaler os til jer, sagde en smilende Jens-Peter Skov, hvorefter Nordjyskes udsendte sagde pænt farvel og forlod kroen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078