23948sdkhjf

Ny leveringstjeneste i Danmark lover 30 minutters leveringstid døgnet rundt

Endnu en leveringstjeneste melder sig nu under fanerne for danskernes gunst. Det er svenske Foodora, der efter købet af Hungry.dk snart gør sit indtog på det danske marked. Det oplyser Foodora i en pressemeddelelse.

- Opkøbet af Hungry.dk sidste år var et strategisk og naturligt skridt for os at tage. Vi er markedsleder på det nordiske marked og har gennem årene opbygget en forretningsmodel, der fungerer for os selv, vores partnere og vores kunder. Denne viden og implementeringen af hele vores økosystem vil drive en stærk vækst i Danmark, siger Hans Skruvfors, adm. direktør i Foodora, og fortsætter:

- Jeg ser frem til nu også at indtage det danske marked og bliver midlertidig administrerende direktør, indtil vi har en lokal CEO på plads.

Foodora er ejet af Just Eat Takeaway og Delivery Hero og opererer i forvejen i både Norge, Sverige og Finland. Q-handelsplatformen lover levering af mad og "andre produkter fra købmanden" inden for 30 minutter i alle døgnets timer. 

På Truspilot ser det ud til, at selskabet har slået større brød op, end man har kunnet bage. I hvert fald er omkring 90 pct. af kunderne så utilfredse med servicen, at de kun giver Foodora én stjerne.

"Et af de værste selskaber i hele Skandinavien", lyder det f.eks. i en af anmeldelserne, og flere klager over ikke-eksisterende kundeservice og timelange leveringstider.

RetailNews forsøger at få en kommentar fra Foodora.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094