23948sdkhjf

Madspildsvirksomhed henter voldsomt millionbeløb i kapitalindsprøjtning

Too Good To Go har fået tilført omkring 270 millioner kroner i ny kapital.

Over to omgange i juli fik den danske madspildsvirksomhed i første omgang tilført 199,4 millioner kroner 13. juli. 

16 dage senere fik virksomheden yderligere 69,9 millioner kroner, skriver Dagligvarehandlen.

- Too Good To Go-teamet er taknemmelige for den tillid og generøse modtagelse, som vi har fået fra investorerne. Vi ved, at vi lever i i turbulente tider, og som følge heraf mener vi, at dette positive resultat er et tydeligt bevis på, at vores virksomheds formål med at ''gøre godt” er det rigtige at gøre. 

- Too Good To Go-app'en giver millioner af mennesker mulighed for at få adgang til god mad til overkommelige priser, og hjælper samtidig med at beskytte vores planet ved at reducere madspild, skrev administrerende direktør Mette Lykke i en mail til Dagligvarehandlen tilbage i juli måned.

Too Good To Go fortsatte i 2021 sin voldsomme, globale ekspansion - med store økonomiske tab til følge. Underskuddet blev denne gang på 344 millioner kroner.

Underskuddet i 2021 kom trods en voldsom fremgang i omsætningen, der steg fra 281 til 493 millioner kroner

Madspildsappen har siden lanceringen i 2016 opbygget et samarbejde med en lang række dagligvarekæder og spisesteder om at nedbringe madspild.

Madspildsappen opererer nu i 17 lande. Irland og Canada blev i 2021 de nyeste lande på listen.

It-milliardæren Preben Damsgaard, byggematadoren Torben Lind, , erhvervsmændene Klaus Bagge Pedersen og Thomas Bjørn Hedeager Momsen og det hollandske investeringsselskab Stichting Bewaarder er alle en del af ejerkredsen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen (1)
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078