Cateringfirma med vokseværk får større lokaler
Firmaer uden frokostordning i Nordsjællands-området får snart mulighed for at få frisk mad leveret til døren.
Nordsjællands Catering rykker nemlig fra Hillerød til nye lokaler i Helsingør, hvor Det Danske Madhus tidligere havde køkken.
Det skriver Helsingør Dagblad.
Udover Nordsjællands Catering flytter virksomheden Mørson's Færdigretter også ind.
Jonas Norby Ruokokoski er medejer i begge virksomheder, der i alt har 20 ansatte, og han fortæller, at alle medarbejdere tager turen med til Helsingør:
- Vi flytter et eksisterende cateringfirma fra Hillerød til køkkenet i Frivilligcentret Hamlet, hvor Det Danske Madhus tidligere lavede mad til kommunens ældre. Vi laver mad til firmaer, som ikke selv har en kantine.
- Det er faktisk to firmaer der flytter herop: I det ene firma er der to medejere. Og så har vi et andet firma med fem medejere, som flytter med. De første laver færdig-frostretter, som bliver solgt i supermarkeder. Og så vi skal lave frokostanretninger ud af huset, og så skal vi lave selskaber, bryllupper og fester og den slags. Derudover vil vi lave vores færdige frostretter, som bliver solgt i supermarkeder, fortæller Jonas Ruokokoski til Helsingør Dagblad.
På nuværende tidspunkt leverer firmaet mad til omkring 1.500 personer om dagen, men ifølge Ruokokoski er der kapacitet til at løfte produktionen væsentligt.
Regnskabsår | 2021 | 2020 | 2019 |
Valuta | mio. DKK | mio. DKK | mio. DKK |
Bruttofortjeneste | 1,9 | -0,5 | 0,0 |
Resultat før skat | 0,1 | 0,0 | 0,0 |
Årets resultat | 0,1 | 0,0 | 0,0 |
Omsætningsaktiver i alt | 0,8 | 0,1 | 0,0 |
Status balance | 1,1 | 0,1 | 0,0 |
Likvide beholdninger | 0,4 | 0,0 | 0,0 |
Egenkapital | 0,1 | 0,0 | 0,0 |
Antal ansatte | 8 | 1 | 1 |
Kilde: CVR |