23948sdkhjf

Orkla bruger millioner på investering i Struer

Efter ved indgangen til året at have solgt brandet "Struer Brød" til Funkisfood i Skjern er fødevarekæmpen Orkla nu godt i gang med at gøre sin fabrik i Struer klar til fremtiden.

En fremtid, der efter planen udelukkende omfatter produktion af granola. 

Ifølge Dagbladet Holstebro-Struer har Orkla investeret et to-cifret millionbeløb i en ny pakkelinje, som er ved at blive installeret i fabrikslokalerne. Direktør Peder Mikkelsen regner med, at der kan trykkes på knappen til den første testkørsel fredag.

- Derefter skulle den gerne køre i døgndrift, siger han til avisen og oplyser, at produktionen i 2021 nåede op på et sted mellem ni og ti millioner pakker granola. Og med både en ovn mere og den nye og fuldautomatiske pakkelinje i drift vil der være udsigt til, at den vil blive endnu højere.

Da Struer Brød fik Orkla ind som kunde i virksomheden i 2011, var der kun en enkelt ovn til ristning af havreflager og de øvrige ingredienser til müsli og granola. Nu er nummer fire på vej, og Orkla har i mellemtiden helt overtaget fabrikken.

Salget af Struer-brandet til Funkisfood har betydet, at den tidligere produktion af en stribe morgenmadsprodukter som müsli, ymerdrys og øllebrødspulver nu er flyttet til Skjern.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.079