23948sdkhjf

Fødevarestyrelsen lukker køkkenet på skandaleramt kro

Det har været en dramatisk sommer på Tranekær Slotskro på Langeland.

En indskærpelse, en sur smiley og en bøde på 5.000 kroner har på godt tre uger skabt problemer for kroens ejer, Mariah Sama Veith. 

Nu har Fødevarestyrelsen givet kroejeren forbud mod at bruge produktionskøkkenet, en bar, et baglokale samt et lager, da der er konstateret et skadedyrsproblem.

Det skriver Fyens.dk.

Seks dage efter et kontrolbesøg 4. august, hvor man fandt ekskrementer fra mus på tæpper, i hjørner af lokaler og i kasser med glas, fik Fødevarestyrelsen et tip fra en gæst, der kunne fortælle, at den var gal igen, lyder det ifølge avisen.

- Vi fik en forbrugerhenvendelse fra en borger, der havde overnattet på kroen mellem 8., 9. august, og 10. august. Vi mødte op og konstaterede, at der var et skadedyrsproblem i de lokaler, der nu er omfattet af forbuddet, fortæller fødevarechef i Fødevarestyrelsens kontrolenhed på Fyn og Sjælland, Henning Knudsen, til Fyens.dk.

I begyndelsen af august kunne avisen ligeledes fortælle om en absurd situation på slotskroen.

Her måtte to kontrollanter fra Fødevarestyrelsen og 16 ventende gæster, der havde købt og betalt for sit kroophold, gå forgæves, da ejeren havde låst døren for gæsterne.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.079