Hos Holsted Kød, der efter planen åbner i begyndelsen af næste måned vest for Esbjerg, har indehaverne Jytte og Roy Sørensen på forhånd svært ved at vurdere, hvor store mængder deres nye forædlingsfabrik kommer op på at håndtere.
- Vi har selvfølgelig nogle interne budgetter, men dem holder vi for os selv. Og vi er allerede blevet kontaktet af en ...
Holsted Kød har lagt en snedig plan, så ægtepar kan holde mange år endnu

Jytte og Roy Sørensen bliver de eneste ansatte hos Holsted Kød, i hvert fald til at begynde med. Og byggeriet af den nye fabrik er sket med deres dåbsattester i baghovedet. Foto: Holsted Kød
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement