Hos Holsted Kød, der efter planen åbner i begyndelsen af næste måned vest for Esbjerg, har indehaverne Jytte og Roy Sørensen på forhånd svært ved at vurdere, hvor store mængder deres nye forædlingsfabrik kommer op på at håndtere.
- Vi har selvfølgelig nogle interne budgetter, men dem holder vi for os selv. Og vi er allerede blevet kontaktet af en ...
Holsted Kød har lagt en snedig plan, så ægtepar kan holde mange år endnu
Jytte og Roy Sørensen bliver de eneste ansatte hos Holsted Kød, i hvert fald til at begynde med. Og byggeriet af den nye fabrik er sket med deres dåbsattester i baghovedet. Foto: Holsted Kød
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement
Opret nu
- Ingen kortoplysninger
- Ingen binding
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Food Supply DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer