23948sdkhjf

Arlas hovedkvarter udsat for plantebaseret hærværk

Mejerikoncernen Arlas hovedkvarter i Viby ved Aarhus blev natten til tirsdag udsat for hærværk, tilsyneladende begået af organisationen Animal Rebellion Denmark.

Ved hovedindgangen er der hældt hvid maling ud over døren og med store bogstaver skrevet "Plantebaseret Arla nu" på en stor rude.

Hærværksfolkene har også skrevet "Animal Rebellion", og på sin Facebook-side tager Animal Rebellion skylden for hærværket.

"Animal Rebellion griber til handling igen, denne gang i Aarhus, for en plantebaseret fremtid! Vi vil blive ved med at råbe op, indtil Arla og resten af mælkeindustrien tager ansvar og skifter til 100% plantebaseret produktion! Denne gang ved Arlas hovedkvarter i Viby J. Vi gør det med kærlighed, for hinanden og alle andre arter vi deler denne jord med. - Animal Rebellion Aarhus", står der i opslaget.

Over for TV2 Østjylland bekræfter Arla,  at der er begået hærværk natten til tirsdag, og at det er blevet politianmeldt, men har ingen yderligere kommentarer.

Også andre steder i Aarhus har der i den seneste tid været hærværk med nogenlunde samme budskab. McDonald's på banegården og Restaurant Flammen er blevet udsat for graffiti, hvor der blandt andet er skrevet "meat is murder".

Og i weekenden blev Arlas afdeling i Sydhavnen i København udsat for hærværk med hvid maling.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078