23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Suppefabrik får ny chef, der ved alt om stedet

Efter 25 år som produktionschef på Danish Crowns suppefabrik i Esbjerg er Søren Poulsen blevet forfremmet til fabrikschef samme sted.

Det skriver JydskeVestkysten

Fabrikken, der producerer Mou-supperne, har set seneste års tid haft  Allan Ernstrøm som midlertidig fabrikschef. Han er også ansvarlig for koncernens ferske forædlingsfabrikker i Herning og Jönköping samt ferskkødsterminalen i Kolding.

Om jobskiftet i Esbjerg konstaterer Søren Poulsen i en pressemeddelelse:

- Jeg har altid nydt mit job, fordi tingene altid er i udvikling i en stor koncern som Danish Crown, og derfor har 25 år i samme stilling ikke føltes trivielt. Men den rolle, som Per Alan Jensen ønskede mig i, er spændende og med stort fokus på driften, så den passer mig godt.

Per Alan Jensen er produktionsdirektør for forædlingsfabrikkerne i Danish Crown, og han konstaterer ifølge JydskeVestkysten, at Søren Poulsen har helt styr på driften af Mou-fabrikken, samtidig med at han har gode lederegenskaber.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.125