23948sdkhjf

Uheldig pølsevogn fik pludselig besøg og hæder af De Brune Riddere

Det var en overrasket og rørt ejer af pølsevognen Havnens Perle i Aarhus, som tirsdag fik besøg af De Brune Riddere, der rider landet over for at anmelde og årligt kåre Danmarks Bedste Bøfsandwich.

Den hæder er tidligere tilfaldet Havnens Perle, men tirsdagens pris var en helt særlig hæderspris – nemlig ”2022-vinderen af Den Brune Legende”, skriver TV2 Østjylland.

- Du har holdt den brune fane højt i mange år, siden du vandt første gang. I 2012 og siden i 2014, og det vil vi gerne honorere i De brune Riddere -  så værsgo, Peter, den er til dig, lød det fra formand for De Brune Riddere Lasse H. Görlitz, da ejer Peter Lerdrup blev overrasket bag disken i den nu officielt legendariske pølsevogn ved Aarhus havn.

- Det er jeg megastolt af, sagde Peter Lerdrup til TV2 Østjylland.

Ejeren blev ifølge tv-stationen tydeligt berørt over hæderen, som også falder oven på en begivenhedsrig tid for Havnens Perle.

Tidligere i år, på årets sidste officielle vinterdag, brændte pølsevognen, hvilket gav flere måneder med uvished og genopbygning for ejeren af det berømte spisested, der som alle andre restauratører også har mærket coronatiden.

De Brune Riddere kårer årligt Danmarks Bedste Bøfsandwich og uddeler desuden en hæderspris til en ildsjæl, der har gjort en særlig indsats for bøfsandwichen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078