Danish Crown udvider sit sortiment af kød med lanceringen af et nyt kebab-produkt, skriver koncernen i en pressemeddelelse.
Burger er menuen ved omkring fire procent af alle måltider i Danmark, mens pitabrød og wraps til sammen står for omkring tre procent ifølge tal fra Landbrug og Fødevarers madtracker.
Med "Kebab Boost" ønsker kødgiganten, at ...
Danish Crown træder ind på nyt marked
Med et nyt kebab-produkt vil kødgiganten ramme de danskere, der er vilde med wraps og pitaer
Danish Crowns nye kebab-produkt består af kalveyderlår i strimler med en marinade af paprika, hvidløg, gurkemeje, ingefær, koriander, sellerifrø og chili. PR-foto: Danish Crown
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement
Opret nu
- Ingen kortoplysninger
- Ingen binding
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Food Supply DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer