23948sdkhjf

Proteinfirma vil udnytte høje priser på kød

Østjyske Organic Plant Protein, der producerer økologiske planteproteiner til fødevarer, vil erobre en større markedsandel. 

Med argumenter om mulighed for store besparelser ved at satse på planteproteiner, vil stifter og bestyrelsesformand Ulrich Kern-Hansen "gå til angreb på den danske foodservicesektor", skriver FødevareWatch.

- Vi er netop ved at forberede en stor indsats over for foodservice, hvor vores produkter er oplagte til særligt de offentlige køkkener. Og her vil vores primære argument - når vi går ud med vores salgsfremstød lige om lidt - være muligheden for besparelser, siger Ulrich Kern-Hansen til mediet.

Stifteren håber, at Organic Plant Protein med salgsoffensiven kan udnytte, at stigende priser på kød får forbrugere og andre dele af foodservicebranchen til at kigge mod billigere alternativer. 

Grovvarekoncernen Danish Agro blev for nyligt en del af ejerkredsen med 28 procent.

Organic Plant Protein blev stiftet i 2019 af Ulrich Kern-Hansen og sin hustru, Fie Graugaard. Tidligere har de stået bag Hanegal.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079