23948sdkhjf

Bæredygtighed er rød tråd på FoodTech-messen

Vand- og energibesparelse, genanvendelse og procesoptimering bliver nogle af nøglebegreberne på FoodTech-messen i Herning, hvor der er flere end 250 udstillere i dagene 1.-3. november..

- Fødevareindustrien er langt fremme i forhold til at skabe bæredygtige løsninger inden for vand- og energibesparelse, og vi glæder os til at være rammen omkring formidlingen af de mange spændende nyskabelser, som FoodTech byder på. I det hele taget ser vi frem til atter at samle fødevareindustrien til tre aktivitetsmættede dage, hvor vi har valgt, at mange af aktiviteterne har fokus på bæredygtighed, lyder det fra Thue Bjørslev Jensen, projektchef i Messecenter Herning.

Udstillingerne komplementeres af et stort aktivitets- og konferenceprogram.
Blandt aktiviteterne finder man den internationale konference IFC Water Congress. Under temaet 'Innovative vandløsninger' bliver der blandt andet mulighed for at høre, hvordan Danone, Carlsberg, Innocent og Arla Foods har haft succes med at gøre deres vandforbrug mere bæredygtigt.

Vand, plast og hygiejne

Konferencen er en del af det nye, vidensbaserede netværksområde IFC Water Congress Lounge, der rummer stande, et cafémiljø og en scene med inspirerende indlæg og spændende pitches af projekter fra vandsektoren.

Konferencen 'Plastemballage - nu og i fremtiden' vil også berøre bæredygtighed. Konferencen er inddelt i de tre moduler 'Producentansvar på emballage og sorteringsteknologi', 'Design til genanvendelse' og 'Genanvendelse til fødevarer i høj kvalitet'.

'EHEDG' (European Hygienic Engineering & Design Group) er vært for en halvdagskonference, og her er emnet hygiejniske processer. Konferencen bliver holdt som en art symposium, hvor en række eksperter taler om emnet.

FoodTech danner traditionen tro rammen om mejeribranchens populære 'IFC - International Food Contest', der byder på smagsprøver, faglige bedømmelser af mejeriprodukter og en udstilling af vinderen af Gourmetprisen.

For laboratoriebranchen er der en "messe i messen",  DiaLabXpo. Messen byder på 40 udstillere og et konferenceprogram, som også går i dybden med grønne løsninger, cirkulær økonomi, genanvendelse og bæredygtighed.

FoodTech byder derudover på et seminar med ny viden om og forretningsmodeller til elektrificering i produktionsanlæg.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ambitiøs startup satser kraftigt på vækst - lander stort millionunderskud
Eks-partnere i sushikæde rygende uenige om årsag til konkurs
Ny direktør for DSK: Han skal overtage efter John Wagner
De putter fyld i dej, og nu har de 16-doblet kapaciteten
Prins Joachim tabte igen penge hos fødevareproducent
Danmarks største tomatproducent tager "kæmpe risiko" med ny salatfabrik
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
RetailNews
PlastForum DK

Send til en kollega

0.078