23948sdkhjf

Bryghus-direktør rokerer om og siger farvel til medarbejdere

Den nyudnævnte direktør for Skanderborg Bryghus Kristian Olesen har sat gang i en omstrukturering af organisationen. Det bekræfter han overfor Fødevarewatch.

Det drejer sig om tre medarbejdere, der ikke passer ind i direktørens planer for fremtiden, hvor der ’skal ske noget’. Det er helt konkret planerne frem mod 2023, 2024 og 2025, der i øjeblikket er under lup.

- Der er jo nogle nøglepositioner, som skal besættes, og så skal man som direktør vurdere, om man er rigtigt besat på de områder. Jeg har så vurderet, at vi på nogle områder skulle have et skifte, fordi profilen måske ikke passede helt ind, siger Kristian Olesen, der beklager afskedigelserne.

Kristian Olesen overtog direktørposten i august, da den tidligere direktør Anders Laursen forlod bryghuset til fordel for direktørrollen i Estate Coffee Copenhagen i Haarby på Fyn.

Skanderborg Bryghus kom ud af regnskabsåret 2021 med et underskud på 9,1 millioner kroner, hvilket bragte det samlede underskud for de seneste tre år op på 25 millioner kroner. 

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078