23948sdkhjf

Bæredygtige fødevarer i fokus fire dage i træk

Den anden udgave af bæredygtighedsplatformen Sustainable Food Week begynder mandag på Bornholm.

Her samles lokale og internationale virksomheder og eksperter for i fællesskab at arbejde med at udvikle løsninger på problemstillinger inden for bæredygtighed og den grønne omstilling, som de deltagende virksomheder kæmper med.

Sustainable Food Week skal efter planen være en årligt tilbagevendende, international innovationsplatform, hvor virksomheder og eksperter arbejder på at løse konkrete globale udfordringer med udgangspunkt i Bornholm.

 Der er i år deltagelse af repræsentanter for virksomheder som Arla Foods, Danish Crown, Electrolux, Nestlé, og BOFA, der driver Bornholms affaldsanlæg.

Deltagerne skal været med til at sætte fokus på krydsfeltet mellem energi, fødevarer, ressourcer og bæredygtighed. Arrangementet var fra mandag til torsdag.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11