23948sdkhjf

Bæredygtige fødevarer i fokus fire dage i træk

Den anden udgave af bæredygtighedsplatformen Sustainable Food Week begynder mandag på Bornholm.

Her samles lokale og internationale virksomheder og eksperter for i fællesskab at arbejde med at udvikle løsninger på problemstillinger inden for bæredygtighed og den grønne omstilling, som de deltagende virksomheder kæmper med.

Sustainable Food Week skal efter planen være en årligt tilbagevendende, international innovationsplatform, hvor virksomheder og eksperter arbejder på at løse konkrete globale udfordringer med udgangspunkt i Bornholm.

 Der er i år deltagelse af repræsentanter for virksomheder som Arla Foods, Danish Crown, Electrolux, Nestlé, og BOFA, der driver Bornholms affaldsanlæg.

Deltagerne skal været med til at sætte fokus på krydsfeltet mellem energi, fødevarer, ressourcer og bæredygtighed. Arrangementet var fra mandag til torsdag.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Eksport af dansk økologi buldrer afsted - to kriser kan påvirke udviklingen
Virksomhed omdanner madaffald til grøn energi
Dagrofa henter erfaren profil til koncernledelsen - skal stå i spidsen for "offensiv" strategi
Millionsalg: Palle Skov Jensen er nu helt uden tilknytning til sin tidligere bøfhuskoncern
Efter to konkurser på under et år - Bronuts sælger ud af alt
Millionær har skabt en ny succes i fødevarebranchen
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
RetailNews
PlastForum DK

Send til en kollega

0.077